Over ons

DE REKENAAR, uw digitale boekhouder

Bent u opzoek naar een goede digitale boekhouder of wilt u het beheer van uw vastgoed uit handen geven?

Dan bent u bij DE REKENAAR aan het juiste adres. 
Wij tillen financiële en technische dienstverlening naar een nieuw niveau! Wij zijn geen softwarepakket, maar gewoon ondernemers. Net als u!

Geen verhalen over saaie regels, onbegrijpelijke jaarrapporten en opmerkingen over hoe lastig ondernemen wel niet is, maar duidelijkheid, heldere financiële overzichten op het moment dat u daar behoefte aan heeft.

.

Kwaliteiten

Persoonlijk contact

Wij REKENAARS geloven dat het succes van een samenwerking ligt in het contact met de klant. Persoonlijk contact met uw boekhouder die met u mee denkt en samen met de klant zoekt naar de beste oplossing. Zowel voor de particuliere als de zakelijke markt.

Moderne online software

De tijd dat een boekhouder alleen een pen, papier en rekenmachine nodig had liggen ver achter ons. Daarom willen wij bij DE REKENAAR blijven innoveren, wij werken met de nieuwste online software. Deze software geeft de klant een makkelijk inzicht in hun boekhouding en is 24/7 inzichtelijk.

Jonge en meedenkende boekhouders

De stoffige boekhouder heeft plaats gemaakt voor een moderne boekhouder die midden in het leven staat en meedenkt met de klant. Geen saaie verhalen over cijfers en rapporten maar een helder advies en duidelijke overzichten.

Waarborg van Privacy

Vertrouwen zien wij als de basis voor onze dienstverlening. Wij zullen jouw bedrijfsgegevens daarom zorgvuldig behandelen en niet delen met andere partijen dan DE REKENAARS welke een offerte voor je opstellen.

Wat onze klanten over ons zeggen

Steeds meer blije klanten van
DE REKENAAR
 • Goede service, waarbij echt wordt meegedacht met de ondernemer.
  Laurent

  Laurent Scholten

  Social Addicts
 • Uitstekende dienstverlening tegen reële kosten.
  Gertjan

  Gert-Jan Bloem

  Mediamoose
 • DE R€KENAAR neemt voor ons alle zorgen uit handen, zodat wij ons kunnen richten op juist dat waar wij goed in zijn.
  W logo

  Rene Wagelaar

  Wagelaar Vastgoed

OUR CLIENTS

Comments are closed.