Selecteer een pagina

ONZE DIENSTEN

Bent u opzoek naar een goede digitale boekhouder?

Dan bent u bij DE REKENAAR aan het juiste adres. Wij tillen financiële dienstverlening naar een nieuw niveau. Wij zijn geen softwarepakket, maar gewoon ondernemers. Net als u!

Geen verhalen over saaie regels, onbegrijpelijke jaarrapporten en opmerkingen over hoe lastig ondernemen wel niet is, maar duidelijkheid, heldere financiële overzichten op het moment dat u daar behoefte aan heeft.

Verzorgen van BTW-aangifte

Altijd op tijd voor de omzetbelasting. Dat is wel zo fijn. Want de boetes voor het missen van je aangifte zijn fors.  Wij zijn altijd op de hoogte van alle fiscale regelingen en de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

Verzorgen van de jaarlijkse vennootschapsbelasting

Wij verzorgen voor het MKB de aangifte vennootschapsbelasting. Meestal doen wij dit in combinatie met het verwerken en controle van de administratie.

Boeken van volledige administratie

Zie jij ook altijd zo op tegen het  bijhouden en controleren van je administratie. Ben je er veel tijd aan kwijt ? Geen paniek. Ieder kwartaal controleren we je administratie, zo gaat er geen bonnetje verloren!

Verzorgen van de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting

We stellen de jaarrekening op en doen de aangifte inkomstenbelasting. Zo weet jij zeker dat er geen naheffing komt en dat je ook zeker geen euro teveel betaalt.

Advisering

Ontdek nieuwe kansen & mogelijkheden. Hoe kan je het komende jaar nog slimmer met je inkomsten & uitgaven omgaan? Of is het misschien verstandiger om je eenmanszaak om te zetten naar een bv. Wij denken graag met je mee. 

Rapportages

Rapportages per maand kwartaal of 1x per jaar. Dit om jou en je medewekers een duidelijk inzicht te geven van jullie financiele situatie. 

Onze aanpak

Wij zijn altijd bereikbaar

Loop je ergens tegen aan? Heb je een vraag? 
DE REKENAAR staat voor je klaar. 
Ook in de avond!