Selecteer een pagina

OVER ONS

Bij DE REKENAAR staat uw onderneming centraal. Wij staan naast jou als ondernemer. We bekijken hoe de financiën ervoor staan en helpen de administratie zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk te maken. Ons doel is jou als ondernemer te laten doen waar jij goed in bent. Jij de zaak, wij de cijfers. 

Klanten

REKENAARS

JAREN ERVARING

DE REKENAAR

Onze REKENAARS lichten graag de financiële kant van je bedrijf door. We zien wat beter, makkelijker en zuiniger kan.
Zo helpen we je om kosten te besparen.

Wat kunnen wij je bieden

Persoonlijk contact

Wij REKENAARS geloven dat het succes van een samenwerking ligt in het contact met de klant. Persoonlijk contact met uw boekhouder die met u mee denkt en samen met de klant zoekt naar de beste oplossing. 

Slimme software

Door ons online boekhoudprogramma heb je altijd en overal inzicht in je cijfers.  Bovendien scan je jouw bonnen en facturen in en komt het meteen bij ons terecht om te verwerken.
Ook krijg je toegang tot ons superhandige facturatiesysteem. Opmaken, versturen, crediteren en herinneringen versturen in een handomdraai. Alles wordt bijgehouden, door jou EN door ons. 

Financieel advies

Ontdek nieuwe kansen & mogelijkheden. Hoe kan je het komende jaar nog slimmer met je inkomsten & uitgaven omgaan? Of is het misschien verstandiger om je eenmanszaak om te zetten naar een bv. Wij denken graag met je mee. 

Waarborg van Privacy

Vertrouwen zien wij als de basis voor onze dienstverlening. Wij zullen jouw bedrijfsgegevens daarom zorgvuldig behandelen en niet delen met andere partijen dan DE REKENAARS welke een offerte voor je opstellen.

Vakbekwaamheid

Het geven van financieel advies en het voeren van adminstratie vergt veel nauwkeurigheid en kennis van zaken. Op beide vlakken streven wij naar het hoogst haalbare, of het nou gaat om advies of ondersteunende werkzaamheden.

Betaalbaar tarief

Betaal voor de daadwerkelijke werkzaamheden tegen een voordelig uurtarief of vaste all-in prijzen. Voor sommige handelingen wordt een vaste prijs berekend, zoals bijvoorbeeld het opstellen van een jaarrekening of de aangifte Inkomstenbelasting 

 

Je cijfers in de juiste handen 

Neem contact op

Wil je meer informatie neem dan contact met ons op